Nyheter

180623 Mycket har hänt sedan hemsidan uppdaterades senast. Har nu gjort ett ryck och försökt fräsha upp den lite. Vi har haft en kull valpar, vår U-kull som finns under kullar. Vi har just nu två valpkullar, V och W kullen som finns under valpar. Ett par hundar har blivit avelsgodkända. En kull planerad nästa år än så länge, sannolikt åtminstone ytterligare en kull men information om det kommer när det är klart.

Här hemma myser vi med valparna. Våran Ipsi lämnade oss i våras i plötslig sjukdom, fruktansvärt jobbigt. Så nu är det Asla och Eska kvar här hemma. Vi kommer att spara en eller två små flickor för framtiden ur våra nuvarande kullar som är efter respektive stamlinje. Vi hoppas att allt ska gå vägen så att det blir som vi önskar. Vi har också några små framtidshopp hos fodervärd eller för leasing framöver som är allt för unga för att vara klara för avel ännu, information om dem kommer när det är klart om de kommer att få valpar här i framtiden.

Så trots sorgen efter Zelda och Ipsi så ser vi framåt och hoppas på fina friska små valpar efter båda våra stamlinjer i framtiden. Följ oss gärna på vår facebook grupp, Benzelias kennel, där information kommer snabbare än här. Ha en fantastisk sommar så länge.

Startsida